Det var kattens

DSC_1887

Jeg holder fri i dag, så’n heeeelt fri, inden forberedelserne til specialeforsvaret sætter ind. Og derfor havde jeg tid til at gå på havevandring med Oline og kameraet i formiddags

En eller anden dag skal jeg helt sikkert lære at begrænse mig, men det blev ikke i dag 😉 Sådan en kat er forøvrigt pænt svær at tage billeder af, alt for meget fart på! Så var det lettere med denne skønne lille fyr, som jeg var så heldig at få besøg af. (Louise vi er helt sikkert ude i noget med, at I snart skal ha’ jer nogle unger, ellers går det helt galt for mine æggestokke ;))

Haven fik forøvrigt tre nye beboere i søndags, Syren, Ingrid og Clara – vi håber de vil trives hos os! Her er et par billeder fra deres indflytning…

Og nu står den på lidt World of Warcraft (yes vi er faldet i igen igen igen) inden jeg skal afsted efter ungerne…

One Response

  1. Maja says:

    Helt fantastiske billeder endnu en gang. Og det er da vist lykkedes meget godt at fange Oline på trods af farten :)

Skriv et svar

*