“Eeen, dooo, dreee…”

DSC_1382

“HOP!” Nor øver sig i at hoppe for tiden, så tæller han lige så fint til tre, godt bøjet ned i knæene og så op! Og det, med højst et lille ben-spjæt. Men det er nok til at vække enorm begejstring og han griner og griner. Herligt!

Stærkt inspireret af en dreng fra min terminsgruppe og med initiativ fra Harley blev Grys gamle løbecykel gjort klar til Nor. Han elsker det! Den er dog stadig liiiiiige til det store og der skal lige være en hånd på ham hele tiden, men så er han heller ikke til at drive fra den igen (i hvert fald ikke uden hans sædvanelige hidsige vredesudbrud – den dreng har temperament!).

Gry havde besøg af en veninde fra børnehaven i går. De hyggede sig bare rigtig meget. Jeg havde mulighed for at hente tidligt, så de ikke var så trætte og overskuddet var derfor lidt større end det er kl. 16. De legede rigtig meget i haven, det er tydeligt at mærke, at de er vant til at være meget ude i løbet af dagen, for legene gled i hvert fald lettere ude i det fri. Og de cyklede og cyklede og cyklede…

Om en uge kan jeg på det her tidspunkt kalde mig Cand. Scient i Biologi. Se det er alligevel lidt sært – og ventet! Det har så også kun taget mig 7 år at nå der til, men med to børn undervejs, så er det vist egentlig helt ok. Og det har i hvert fald været nogle gode og lærerige år. Nu starter en ny tid i mit liv og jeg er meget spændt på hvad den vil bringe. Helt sikkert en masse spændende udfordringer og det bliver i hvert fald rigtig dejligt at komme ud og bruge alt min lærdom i den virkelige verden.

Lige nu putter Stefan Gry, hun kæmpede med at holde sig vågen til Disney Sjov, det holdt hårdt og hun var meeeeget træt til sidst. Når Stefan kommer ned, skal vi hygge med World of Warcraft – se det er kvali-kæreste-tid 😀 God weekend!

Ps. Blogbilledet er fra weekenden på langeland. Jeg er i gang med billederne og de kommet samlet, når det dersens speciale-forsvar er klaret…

Skriv et svar

*