Efterårsferie

DSC_2261

Sådan rigtig ferie, heeeeelt rigtig ferie, for første gang i meget meget lang tid. Og det fordi, jeg i fredags blev færdig, færdig som biolog! Jamen det er da så vildt! Syv gode år nåede jeg at få på uni, to børn, flere dejlige veninder, en hel masse gode oplevelser og en ordentlig bunke viden. Og nu er jeg så færdig. Og ikke nok med det, så er jeg også sådan en med arbejde. Oven i købet lige det sted jeg aller helst vil arbejde, sådan kan livet nogen gange bare flaske sig. Så nu har jeg ferie ind til start-midt november og det bliver godt at kunne slappe helt af, tage fridage med ungerne, ordne praktiske ting i huset og hygge med at redigere billeder eller læse romaner og lave god mad. Er sikker på at tiden kommer til at flyve afsted!

Ferien startede godt – både Stefan og jeg lagde os syge. Heldigvis kunne farmor og farfar træde til og ungerne kunne hygge der. Mens jeg valgte at sove halvdelen af dagen væk og tilbringe den anden halvdel på sofaen med Stefan, hvor han nåede at se en hel sæson af en serie – jeg nåede kun knap halvdelen. Ved sørme ikke hvornår jeg sidst har tilbragt en dag så’n – om nogensinde?!

I dag skulle vi ha’ haft besøg af Lis, Jon og begge deres søde unger. Men det måtte aflyses da vi stadig ikke var på toppen. Til gengæld har de inviteret os til tirsdag og det glæder vi os til!

Men på trods af slatne forældre, så nåede vi dog lidt i dag. Menuen stod på græskarsuppe og det skulle jo udnyttes…

Designet af Gry :) Og her med lys i, sammen med sine mindre søskende…

Nor syntes supper var fantastisk!

Grys tegning fra tidligere i dag – hun har tegnet hele vores lille familie, og jeg er hende den sære langlemmet blå en i højre hjørne 😉

Lige nu er der en mand der falder gennem luften. Han hoppede fra knap 40 km’s højde. Jamen altså, ved næsten ikke hvad jeg skal sige, det er da så mærkelig hvad der nogen gange driver mennesket… Jeg håber han lander sikkert på jorden om lidt, men det tyder alting heldigvis på. Og jeg håber han har fået det ud af det som drev ham til det. Jeg nøjes med at springe ud i livet som rigtig voksen og synes det er skræmmende og spændende nok til mig. Sådan er vi så forskellige 😉

Skriv et svar

*