Tid og ro

DSC_2297

Her er heeeelt stille – Stefan småblunder på sofaen, Oline ditto i gyngestolen og begge unger er hos Ulla og Paul. Det er sært med alt den tid til bare at være selv og ikke have noget fast at skulle bruge tiden på. Nu har jeg gennem de sidste mange måneder haft mit speciale hængende, så jeg vidste altid hvad jeg burde lave. Men nu og ind til d. 12. november kan jeg bare være. Jeg har rigtig mange ting som måske ville være fornuftige at ordne, nogle mere praktisk orienteret end andre, men alle uden deadline. Og i dag har jeg brugt tiden på at cykle en tur på må og få, samt redigere billeder, faktisk har jeg for første gang i lang tid nået at redigere og sortere en hel serie billeder. Ellers har jeg det sidste lange stykke tid kun nået et hist og her og har derfor nu et enormt hængeparti i billedredigering og ikke mindst sortering!

Og fordi jeg er nået igennem en hel serie, kan jeg nu for første gang i lang tid sige, at der er nye billeder på siden “udflugter:) Vi var nemlig på Fyns Hoved i går, nøje udvalgt af Gry, som har været der med børnehaven. Det var en dejlig tur, selvom Gry syntes vi gik for kort en tur, så kan man godt mærke at hun er blevet godt vant fra børnehaven – skønt! Men Nors små ben var ved at være trætte og generelt var han bare ved at være træt, så vi måtte hjemad til hans lur. Og Stefan og Gry havde også gang i et pølsehornsprojekt, som de skulle hjem og gøre færdigt.

Et par billeder fra i går og som skrevet, resten kan I se under “udflugter”…

Gad vide hvad jeg skal gøre for at blive en bedre fotograf? Mon tricket blot er at fortsætte som hidtil og tage biller i hobetal? Eller når man mon til et punkt, hvor det ikke er muligt at blive bedre uden hjælp? Og hvor finder man så den hjælp?! Hmmm…

2 Responses

  1. Pi says:

    Med alt den tid har du ( og evt. ungerne) måske tid og lyst til at give kaffe mandag eftermiddag så tager jeg brød med.

    • kmulbjerg says:

      Det kan du tro at jeg har :) Gry (og dermed også Nor) kan hentes fra kl 15, ved ikke hvad tid du tænker? For enten skal det jo være inden og så skal jeg bare ned og hente dem engang inden 16 – og ellers skal jeg (vi?) hente dem kl 15 og så tage herhjem og drikke kaffe? Hvad er du til? 😀

Skriv et svar

*