En sløj, men glad, lille nisse

DSC_3723

Det var hvad jeg måtte hente hjem fra vuggestuen i dag. Han så så lille ud da jeg kom ned i vuggeren, hvor han lå og sov på en sofa mens han puttede med sin sovekanin – lille bitte søde Nor. Men på trods af, at jeg måtte vække ham, tog han turen hjem – på cykel i støvregn – med fint humør. Hjemme ventede Stefan, og han fik Nor puttet igen, og så kunne vi begge klare resten af arbejdsdagen hjemme fra. Da han vågnede fandt han selv nissehuen og ville have den på – og således havde jeg den sødeste lille nisse til at stå og spejde ud af vinduet efter gravkøer, mens Stefan hentede Gry i børnehaven.

Det er ellers en ny udfordring med syge børn og job – der er lige noget koordinering der skal gå op i en højere enhed. Lidt noget andet end vi er vant til. Men hurra for fuld flex og for gode arbejdspladser.

Har lidt billeder fra weekenden :)

Klatretrunten Gry – højt til vejrs!

Her er vi alle fire, plus Oline

Lidt fjol fra køkkenet

“Mor, jeg tager boksekjolen på i dag, fordi jeg vil bokse…” – jamen så må vi jo ha’ gang i wii’en 😉

Og nu vil jeg gøre resten af familien selskab i soveværelset – det er hårdt at være blandt det arbejdende folk 😉

2 Responses

Skriv et svar

*