Sne

DSC_4061

Klokken alt for tidligt i morges…

G: “mor, mor!”

M: “Schh du skal sove”

G: “Men mor jeg skal lige fortælle dig noget…”

M: “Mmmm”

G: “Mor det styrter ned med blade udenfor!”

Og ja der var sandelig kommet sne og endda en pæn del, i hvert fald nok til vi måtte ud og lege :)

En snemand måtte der til – og her sætter Gry munden fast…

Nor tjekker om øjnene sætter som de skal…

Og så nåede jeg lige at fange dette billede af byens mest cool snemand, før hovedet trillede afsted 😉

Men uden hoved blev snemanden noget mere anvendelig…

“Bugl?!”

Og vi fik kælket

Fangede lige denne lille film med dem tidligere i dag efter at nissen havde været forbi med adventsgaver 😉

Jeg har også nogle herlige billeder af ungerne fra i går, men dem får jeg ikke klar i aften.

Det har ikke helt været den weekend jeg havde regnet med. Det endte nemlig med at blive den weekend vi måtte sige farvel til ungernes oldefar – min farfar :( Det er så svært med det sidste farvel. Men i dag hvor jeg var med familien ude og se ham en sidste gang, så han bare så fredfyldt ud og vejret var så smukt så smukt og bedemanden læste det fineste kærlighedsdigt over hans kiste. Tak for alt kære farfar, det har været en ære at kende dig.

Her et billede fra han var på besøg i forbindelse med Grys og min fødselsdag i efteråret

2 Responses

Skriv et svar

*