Her dufter skønt

IMG_1526

Her dufter nemlig af gran :) Vi har fået vores juletræ, vores første juletræ. Jeg synes det er så fiiiint – juletræs-damen nænnede vist nærmest ikke at sælge os det, tror hun syntes det var en smule ynkeligt – jeg synes det er nærmest perfekt :)

Et par snapshots fra vi hentede træet i dag…

Og her er træet 😀

I morgen bliver det pyntet sammen med børnene, ind til da får det lov at stå i alt sin enkelhed med lys og et par fugle (og sådan er det egentlig pænest, men tror nu nok Gry synes der skal mere pynt på ;)).

Og ja jeg er stille for tiden. Det der job-værk tager meget af min tid. Jeg er så hammer glad for mit job, kunne ikke være bedre! Men nøj dagene går stærkt. Men nu er det snart ferie og jeg håber at få sovet ( ;)), hygget med min familie og taget en masse billeder 😀

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Haha, jeg forstår damen! 😉 Men forstår også dig – det passer rigtig godt ind og fylder ikke hele stuen.

    Glæder mig meget til at se det pyntet og fejre julen sammen med jer i jeres nye hus! :)

Skriv et svar

*