2013

DSC_5253

Eller glædeligt nytår – som jeg fik nogen hug for at sige i går, det er åbenbart helt no-go, så: GODT NYTÅR! :)

Vi kom rigtig godt ind i det nye år. Havde en skøn aften med gode venner, hvor der blev festet, sunget, danset, spist lækkert mad, snakket, drukket Asti (af undertegnede) og hygget. I dag er jeg træææææt, det var jeg også i nat, så beklager min lettere bratte exit fra nytårsfesten da Nor vågnede ved en 3-tiden, det der mørke børneværelse var bare FOR søvndyssende… I hvert fald for mig, for da Stefan kom op lidt senere for at se hvor jeg blev af, lå jeg og sov, mens Nor hilste ham med et “Hej!” og det samme gjorde sig gældende da Stefan igen lidt senere selv kom op i seng 😉 Gry var længe oppe i går og tidligt oppe i dag. Så der var både trætte børn og trætte forældre i dag, men vi har bare hygget og taget den med ro. Og i morgen starter hverdagen igen efter en god ferie :)

Her er lidt billeder, de kommer samlet fra nytår en eller anden dag 😉 Men først et fra i forgås, hvor ungerne og jeg så film sammen, Gry og Nor hånd i hånd – de er bare så glæde for hinanden. Om morgenen kan Gry slet ikke holde fingrene fra ham, selvom han stadig sover, hun må bare nusse ham og holde hånd. Ulla har spurgt hende hvorfor, hvortil hun svarede “jamen han er bare så sød!”

Og så fra i går. Gry havde svært ved at vælge tøj, hun nåede igennem seks forskellige outfits i løbet af dagen og aftenen! Her et af dem :)

Mine to mænd slapper af med en omgang Led Zeppelin koncert

Nor bare tegner og tegner og tegner (mest cirkler – måske gravko-hjul?!)

Min dejlige mand 😀

Søde Ella og Silas 😀

Nor fandt sig et par fine sko, som han ikke helt kunne stå for 😉

Elton John var et smut forbi…

High-five!

Og så blev der danset!

I dag var Nor og jeg lige et smut i haven :)

Jeg håber I alle må få et fantastisk 2013!
Jeg tror at mit 2013 bliver et år med mere stabilitet end de sidste år. Siden 2008 er der sket meget hvert år, bestemt mange gode ting, ustabilitet er ikke nødvendigvis af det onde. I 2012 kom jeg tilbage fra barsel, fik mit speciale afsluttet, vi flyttede fra vores hjem gennem otte år, vi købte huset, vi satte hus i stand (eller gik i hvert fald i gang, sådan noget tager åbenbart lang tid!), jeg fik arbejde og vi mistede desværre min farfar.
Jeg gætter på at 2013 bliver mere rolig, jeg tror det bliver året, hvor vi finder os til rette i vores nye tilværelse, med to fuldtidsjobs. Der kommer helt sikkert til at ske en masse dejlige ting, ungerne bliver større og udvikler sig jo med lynets hast – jeg kan næsten ikke følge med! Men jeg håber at jeg vil blive endnu bedre til at være tilstede og være nærværende, så jeg kan få det hele med 😀

2 Responses

  1. Pi says:

    Rigtig dejlig aften – tak for den og beklager vi smuttede for oprydningen. Jeg kan ikke helt finde ud af om det er mig eller ungerne, der ser mest bange ud for den stjernekaster:D

Skriv et svar

*