Mor/datter-tur

gry_by1

Vi trængte gjorde vi – Gry og jeg, til at lave noget sammen, noget hyggeligt, ikke tidspresset, ikke rutinepræget, noget sammen. Så i dag tog vi op i byen sammen, missionen var at købe Stefans fødselsdagsgave, men vigtigere var, at have tiden og roen til at være sammen. Det er en god øvelse for mig, ikke hele tiden at være på vej, men simpelthen have tålmodigheden og roen til at gå igennem samtlige tegnefilm i Fona, som Gry ønsker sig. At høre hende fortælle og at følge hendes tempo. Og vi havde bare en rigtig god tur – skønt! Her er hun min smarte lille strøg-pige, med ny kasket og ny taske og udsalgs-julepynt nøje udvalgt i Fairtrade

Blogbilledet er fra vores pit-stop hos “Kræs for Smag”, de laver nu noget lækkert brød og vi trængte til lige at få fyldt forsyningerne op :)

Og så lige lidt billeder fra vi var hjemme igen. For der var rent faktisk lys i dag og så måtte jeg lige have gang i kameraet når nu Gry også så (og følte sig) så smart ud.

Nor ville også: “os mig, os mig”… Men så alligevel ikke helt – eller også er han bare en drillepind 😉 Og jeg burde måske liiiige ha’ været over ham med en klud først 😉

I formiddags var vi ude alle fire for at lege med sne – sneboldkamp, kælken, graven, fejen, rutsjen og en hel masse grin. I love it! Så føles lykken helt dybt nede i maven 😀

Lige et par søde fra Gry. Tidlig morgen og Gry kigger ud af vinduet: “Mor! Det sner – det sner fra lamperne!” Og fra i dag, hvor Gry reagerer meget vredt, hvortil jeg siger, at hun bare kan sige det stille og roligt, at hun ikke behøver at blive så vred. Gry: “Mor jeg er ikke vred, jeg er bare skrøbelig”

Dejlige unger. Og nu godnat. Jeg var til fest i går og det blev da vist nok liiige lidt sent og der røg da vist nok liiiige lidt rødvin indenbords, men der blev også danset og sunget og snakket og grint. Og det var dejligt at se skønne mennesker igen, som jeg ikke har set længe og dejligt at feste med dem jeg heldigvis ser jævnligt!

One Response

Skriv et svar

*