Fastelavn

DSC_6088

Fastelavn betyder fastelavnsboller, og der har vi en årlig tradition med Louise, som vi lige fik klaret sidste søndag :)

Og hey, lad jer ikke narre af idyllen 😉 Det var bestemt hyggeligt! Men altså, jeg er bare ikke super woman når det kommer til børn i køkkenet, så det var måske også en smule stressende… Men Gry havde glædet sig, og det havde jeg også. Og vi er klar igen næste år 😀

Stefan deltog også i spisningen. Men staklen var syg, så det billede vil jeg ikke være bekendt at vise. Det var ellers den dag, at jeg skulle nyde min fødselsdagsgave, som jeg havde fået af Stefan: billeter til Tina Dickow i koncertsalen. Stefan var bare ikke frisk nok :( Heldigvis slog Louise til, hun skulle ellers ha’ været børnepasser, men blev i stedet min koncertdate. Det var en fantastisk koncert, smuk og rørende og skøn – tak for gaven søde skat!

Jeg har også disse dejlige billeder fra sidste søndag – formiddags leg. Det er så skønt at opleve, hvordan Gry og Nor nu begynder mere og mere at kunne lege sammen. De er sq så skønne de to bavianer 😀

Her fangede jeg dem midt i en god rolleleg, hvor der blev bagt kager til den store guldmedalje

Fastelavn betyder også udklædning og her er mine dejlige unger i deres udklædningstøj

Gry har selv valgt at hun vil være “Tornerose-katte-prinsesse”, Nor har ikke valgt noget, men han var nu fint tilfreds med tøjet 😉

Gry og jeg var med Harley i biografen i dag, han inviterede i går – vi så Otto er et næsehorn, den var sørme god! Gry synes også at den var god. Hun er så sød, bliver helt fyldt op og kan næsten ikke håndtere det. Men hun havde en god tur i biografen, det fortalte hun mig før hun faldt i søvn her til aften. Selvom der altså ikke findes trylle blyanter og gule næsehorn…

One Response

Skriv et svar

*