Advarsel: Ren pral

DSC_5950

Gry er så kvik, tænker så meget over tingene og ser nogle sammenhænge. I morges da Stefan kørte dem i institution, spurgte hun, om når nu mennesker bliver født af mennesker, hvordan kom de første mennesker så? Der blev far lige taget på sengekanten 😉 Og fik snakket lidt om evolution og tro. Og her til aften fortsatte vi så snakken, hvor vi endte ud i forklaringen med de engelske natsværmere, som var hvide og boede på hvide træer, men så kom forureningen og træerne blev sorte, og derfor skete der en udvikling mod flere og flere sorte natsværmere (jaja hun fik den lidt grundigere ;)) og den fangede hun og syntes det gav fint mening. Altså jeg synes sq det er kvik – tænk overhovedet at stille spørgsmålet i første omgang! Og så bare lytte interesseret med og spørge og forstå min forklaring, som jo så kunne overføres til mennesker… Kloge skønne lille Gry 😀

Nor er også så god. Han snakker jo rigtig meget, faktisk tænker jeg sjældent over, at han er begrænset i sit sprog. Det er mest når han bliver frustreret, så bliver det svært for ham at få formidlet hvad han gerne vil. Han fortæller om alt hvad han ser og spørge ind til alt han kan høre. Han kan efterhånden også rigtig mange farver – gul og orange er yndlings.

Jojo jeg er stolt af mine unger. De er bare gode!

Ingen nye billeder, har ikke taget nogen siden weekenden, så billederne er lige et par uger gamle…

One Response

Skriv et svar

*