Disney on “rice”

Klokke Gry

Og det er stort for lille Gry – hun er helt vild med “Disney on rice” 😀 Pusigt, hun kan sagtens sige både “on” og “ice” for sig selv, men sammen bliver det altså “on rice”.

Hun havde glædet sig og jeg tror det levede op til forventningerne, hun har i hvert fald allerede sagt, at hun gerne vil afsted igen næste år.

Hun havde taget sin pung med, så hun kunne købe hvis der var noget i boderne. Og der var en kasket og hun åbnede sin pung og spurgte om hun kunne købe den for sine penge. Og jeg måtte svare, at hun ikke helt havde nok. “Må jeg så godt ønske mig den?” Og ja min skat det må du gerne, men der var også en anden mulighed, skulle bare lige være helt sikker på, at kasketten der, var aller øverst på ønskelisten og det var den og så fik hun sin kasket. Og så var vi klar til showet!

Lidt senere var jeg ude og finde en til Nor også, han vil så gerne bruges Grys kasketter, men nogen gange skal hun også have lov at have dem selv, selvom hun er overordentlig god til at deles!

Her er han med sin, på vej hjem fra Ulla og Paul, hvor han havde været mens vi andre så Disney on ice

Skriv et svar

*