Giv mig lys!

DSC_6288

Eller alternativt bare det her: “klik” 😉

Nøj jeg er træt af mørke og træt af, at det kun er muligt at tage billeder i få timer midt på dagen ellers bliver de temmelig triste. Men altså der er lysere tider på vej og det er jo allerede lysnet en del!

I går holdt vi fødselsdag for Louise. Super hyggelig dag! Tog lidt billeder, ikke så mange, for lyset var temmelig kedeligt. Har redigeret et par stykker og resten kommer i et galleri når jeg lige har været over dem en gang.

Nor har sådan en fantastisk skøn alder. Han udvikler sig helt vildt, han er begyndt på rollelege, både med Gry og alene. I dag har han leget en del med Grys dukke, kørt den rundt på gåvognen (deres dukkevogn er i stykker, den er han ellers også glad for), givet den mad (sovs og kage) og puttet den. Han laver og serverer også mad til os andre. Han er virkelig dygtig til at udtrykke sig og meget nysgerrig og opmærksom på hvad der foregår omkring ham. Han er begyndt at tælle, i går talte han til ti mens han satte tallerkener på plads fra opvaskemaskinen. Alderen er også skøn fordi konflikter tit er yderst håndgribelige og ret kortvarige, han kan stadig let afledes og fokus kan dermed flyttes fra konflikten. Jeg kan også huske Gry fra den alder – der følte jeg mig virkelig som en super mor 😉

Billeder fra i formiddags, hvor vi hyggede med at tegne i køkkenet, mens Stefan rev træplader af væggene i vores kommende soveværelse

Og bemærk lige den høje blænde jeg måtte op i – næsen blev helt uskarp – det var det med det lys der, suk!

Jeg har også nogle hyggelige film, men de kunne godt bruge en smule redigering og det ved jeg faktisk ikke om jeg har et program til. Under alle omstændigheder må I have dem til gode, for det er ved at være sengetid, så gider ikke rode med det nu 😉

Her et par billeder fra efter aftensmaden – Nor havde lige været i bad og så så sød ud i sin badekåbe (som han har arvet fra Silas – tak den er skøn!)

Og yeah i fredags fik vi endelig hængt den nye lampe op i gangen. Den gamle hang så dumt, at vi ikke selv kunne skifte den, så vi har ventet på, at vi alligevel skulle have en elektriker ud, for så fik han nemlig lov at balancere højt på stiger 😉

Blogbilledet er fra i formiddags, hvor Gry hjalp Nor med at spille Wii – dejlige unger! Og Gry er virkelig en rigtig, rigtig god storesøster og en meget dejlig pige! (Hendes mor ville dog ønske, at tingene ikke altid skal siges maaaaange gange før der bliver hørt efter, det ville nu gøre livet lidt lettere for os alle ;)).

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Skønne billeder og TAK for en skøn fødselsdagsfejring!! 😀

    Så gør det ikke så meget, at jeg skal bruge hele min rigtige fødselsdag i morgen på evalueringskursus…

Skriv et svar

*