Den første forårsdag

DSC_6451

Og Gry har fået en fin ny sommerhat. Som Nor selvfølgelig allerede elsker, han har bare noget med hovedbeklædning den dreng 😉 Ofte tager han et par af Grys strømpebukser på hovedet, må se om jeg kan fange et billede en dag… Ind til da, kan I få disse :) Gry var meget træt, så der er flest af Nor, han var i hopla

Jajaja begrænsningens kunst – har ikke lært den endnu 😉

Søde unger. Er så imponeret over Gry, han evner virkelig at falde i søvn på et splitsekund, puttede hende efter Disney og hun sov i løbet af no time og så lå hun så sødt og smilede i søvne. Hun er så kær min store lille pige. Der hang et billede i institutionen i dag, Nor og Gry fanget hånd i hånd mellem en masse andre børn. De holder virkelig meget af hinanden. De sidste par dage, når jeg har hentet, har de været sammen på legepladsen, leget sammen, dejligt! Nor var heller ikke helt tilfreds, da Gry i dag drønede med en veninde direkte ned til børnehaven i stedet for, at være med inde og aflevere Nor. Nu har vi weekend, hvis vejret holder sig fint, så tror jeg måske vi skal lidt i haven. Ellers skal jeg til Louises fødselsdagsfest i morgen. Og så skal vi bare slappe af og være sammen og nyde foråret som er på vej.

God weekend til jer alle!

Skriv et svar

*