Påskeferie

DSC_6878

Yes så er der ferie! Og i den anledning, har den næste uges tid fået sit helt eget galleri – derfor ikke mange billeder i dette indlæg, for I finder dem alle her: “Påskeferie 2013” Læg forøvrigt mærke til forskellen på vejret i år i forhold til sidste år… Der er en overvægt af billeder af Nor for tiden, han kommer nemlig selv og efterspørger det, kalder på mig og vil have fotograferet byggeprojekter og diverse 😉 Gry er modsat og vil helst undgå kameraet i øjeblikket, bort set fra nogle få stunder, som jeg så udnytter 😉

Lige et par søde fra Gry…
Kirsten og Gry snakker om deres renoveringsprojekt, som blandt andet har medført et hul (el-udtag) højt oppe i kip, de snakker om hvordan de skal nå derop og snakken falder på vores lampe i entreen, som også hænger højt. Kirsten spørger gry, hvordan vi fik skiftet den lampe og Gry svarer: “Det gjorde Langemand da” (“vores” elektriker hedder Waltmann og han brugte selvfølgelig en stige, ville ellers være smart med sådan en landmand ;)).

Gry: “Kirsten og Harley er søde. For Harley han kan godt finde på at drille mig nogen gange og så er han sød ved mig. Kirsten hun kan sy mine strømpebukser” Og kort tid forinde: “Kirsten kan godt sy mine strømpebukser. Det er godt med sådan en mormor!”

Gry: “Mor hvad hedder jeg egentlig til efternavn?”
Mig: “Elisabeth Mulbjerg”
Gry: “Hvad hedder jeg så til forårsnavn?”
Efter lidt snak blev det til: vinternavn: Gry, Forårsnavn: Guldprinsesse, Sommernavn: Sølvprinsesse, Efternavn: Bare Mulbjerg 😉

Skønne unge!

Vi havde besøg af Mads i dag. Det var virkelig noget Gry nød, hun har også snakket en del om på det sidste, at hun gerne snart ville se Mads igen. Så der blev tumlet og leget og pjattet og det var virkelig en meget lykkelig pige vi havde i dag :)

Skriv et svar

*