2 år

Der bliver sunget fødselsdagssang

Tænk sig, at denne lille bitte baby:

Blev til denne lille dreng:

Og nu til denne dreng, som pludselig ikke er så lille længere…

Søde søde Nor, stort tillykke med dagen min skat!

Vækkeuret ringede tidligt i morges, for selvom jeg havde slået dejen op i går, så tager det alligevel tid at bage boller nok til en hel vuggestue. Så mens resten af familien sov, listede jeg ned og fik dækket morgenbord og sat første omgang boller i ovnen. Da jeg listede op igen, kunne jeg høre fødselsdagssang fra soveværelset, hvor Gry, Stefan og Nor lå og puttede sammen og sang dagens første, af mange!, fødselsdagssang.

Morgenmad med gaven fra Gry – et Thomas Tog lokomotiv, kæmpe hit! Han har nærmest ikke sluppet det siden 😉 Herefter gik turen til vuggestuen, hvor han også blev fejret. Vel hjemme igen, fik han gaven fra Stefan og mig, en Brio togbane, så har Thomas Tog også lidt at køre på 😉 Det virker til, at gaven er ret godt ramt, både ham og Gry har i hvert fald leget godt med den lille bane i dag. Og det var meget meget svært at få Nor med op i seng da tiden var til det, for han ville bare køre med tog!

Det har været gråvejr (og regn og slud og blæst) i dag – tro det eller ej, jeg ville have forventet strålende sol, varme og så måske en hurtig haglbyge eller to 😉 Men det betyder at billederne fra i dag ikke er særlig fantastiske – de kan dog ses her: “klik” eller findes under begivenheder… Men I får lige et par fra weekenden:

Det første bare fordi det viser hvor skøn han er og hvor stor han er blevet

Og et, fordi han bare er så glad for Gry og hun bare er så glad for ham

Og hvordan er Nor så, vores store dreng på 2 år?! Han er sjov, fuld af humor :) Han er begyndt at drille, ikke altid til lige stor morskab for Gry, men jeg tror Nor synes han er vældig sjov. Han har i hvert fald tit sådan et skælmsk glimt i øjet. Han taler meget, fortæller om mange ting og elsker, elsker, elsker at synge! Han synger tit selv, alle mulige sange, både kendte, men også nogen han selv finder på – for et par dage siden sang han en lille sang om Ulla og Paul :) Han vil alt det samme som Gry og er generelt bare meget glad for Gry. Han elsker at være ude, der vil han gerne feje, grave, gynge, køre klapvogn eller spille bold. Han er god til at tulle rundt og lege lidt for sig selv, så kan han f.eks finde på at lave kage i legekøkkenet og servere den for os, eller han finder et par bøger og sidder og kigger lidt i dem, eller han laver puslespil eller bygge tårne med klodser. Han kan også godt lide at lege med biler, eller tumlelege med Gry, eller drøne rundt på wheely bug eller med gåvognen (som så får oppakning på ladet). Han udviser omsorg for både dukker, bamser og sine medmennesker. Han har lært at slå kolbøtter og kan også hoppe, både ned fra ting, men også bare på stedet. Han har helt styr på iPad’en, hvor han gerne finder film på youtube, ser Lille Nørd eller spiller forskellige spil. Han er også meget glad for Oline og er meget opmærksom på, hvor hun er og hvad hun laver. Generelt er han en meget glad dreng, som dog også kan blive temmelig hidsig når tingene ikke lige passer ham 😉 Han kan tælle til ti og kan også alle farverne, kommer man til at kalde en lys blå for blå, bliver man pænt rettet med et “nej lyseblå!” Han er skøn og dejlig og meget meget elsket!

One Response

Skriv et svar

*