At blive 30…

DSC_0020

Er faktisk ikke det værste i verden, i hvert fald ikke når ens mand kommer hjem knap et halvt år før med den ultimative fødselsdagsgave!

Det var lidt svært at finde ud af hvilket ben jeg skulle stå på. Men det er virkelig en drøm der bliver til virkelighed :) Nu kommer det sjove, udfordrende og spændende arbejde med at lære at mestre det. Skal ha’ det med på tur i morgen og se om jeg kan fange nogle ordentlige billeder af ungerne og hvem der ellers kommer forbi…

Men jeg har jo selvfølgelig allerede været i gang med at lege lidt. Så her er et par hurtige snapshots fra i dag:

Som det måske kan ses på de første to billeder, så er der en anden god ting i dag: malerne er blevet færdige på 1. salen, så nu har vi top lækkert soveværelse lige til at flytte ind i :) Sengen er faktisk allerede flyttet derind. Det bliver nu lidt specielt at skulle til at sove i et andet rum end ungerne, men de kommer sikkert ind en gang i løbet af natten og så er alt som det plejer 😉

Det er bare blevet så fint på 1. salen. På søndag bliver der indkøbt skabe til soveværelset, bukke til skrivebordet, nye messing håndtag til alle dørene, reol til ungernes værelse og rammer så vi kan få noget op og hænge. Jeg må nok indse, at den der ko til gulvet, som jeg drømte om, må jeg skyde en hvid pil efter, for der er ikke rigtig plads foran sengen – måske jeg køber en ged i stedet 😀

Og så må jeg lige slå et slag for vores malere. De har bare været gode og effektive – og tænk, de havde vasket gulv i dag! Jamen altså, det er da en fornøjelse :)

Nu skal vi bare lige have styr på vores entre + opgang til førstesalen, hvor vi jo er gået i gang med at pille kork af gulvet så vi kan få det gamle trægulv frem. Og så skal vi liiiiige have styr på kælderen. Men så er vi vist også ved at være der, hvor vi kan have ro på inde i hytten i nogle år. Så er det bare haven det gælder. Det er sjovt med sådan et hus, at se det blive mere og mere som vi drømmer om. Lige nu trænger her godt nok til både oprydning og rengøring, livet med håndværkere (om end ordentlige håndværkere), fuldtidsarbejde og to små børn, det sætter sit præg på rengøringsstandarden 😉

Til sidst får I lige et billede af ham min dejlige, søde, betænksomme mand

2 Responses

    • Kristine says:

      Kunne da godt være jeg sku’ overveje et domæne skifte 😉
      Og tak – jeg er i himmelen 😀

Skriv et svar

*