Yir varme!

Collager31

Lækkert vejr i dag :) Så da Nor og jeg kom hjem (Gry er på overnatning hos Ulla og Paul og hygger sig rigtig meget har jeg hørt!) blev vi i haven, jeg slog græs og Nor kørte scooter, gyngede, kørte med trillebøre, rutschede og jagtede Oline. I mens lavede Stefan god mad til os. Og så blev maden indtaget på terrassen – så er det snart sommer 😀

Jeg er meget glad for vores have. Ikke at jeg er sådan et have-nusse-pusse-hygge-med-at-fjerne-ukrudt-og-har-mange-blomster-menneske, det har jeg slet ikke tid/lyst/overskud til. Nej haven skal være let at gå til og vi går derfor efter græs, buske og træer. Men jeg er glad for den fordi den er lige der, lige uden for døren. Og når jeg har siddet inde og lumret ved en computer hele dagen, så er det godt nok lækkert, at jeg bare kan lande i haven når jeg kommer hjem med ungerne. Når det bliver varmere, så kan jeg også findes i haven når ungerne er blevet puttet. Så vil man faktisk kunne se mig hygge med at fjerne ukrudt eller læse en bog, drikke kaffe og nyde livet.

Jeg elsker også at se ungerne lege i haven. De er begge meget glade for at være ude og så er det godt at have en have. Gry kan finde på at sige, at hun altså virkelig trænger til frisk luft, altså virkelig trænger! Og så er det jo rart lige at sende hende ud og brænde krudt af i haven. Det bliver jo bare godt når vi en gang får haven lukket bedre af mod vejen, er ikke heeeelt tryk ved at de render rundt derude uden at jeg eller Stefan er opmærksom på dem konstant.

Jeg er (vist) igennem billederne fra Kristihimmelfarsferien på Ærø, så de sidste billeder kan ses i galleriet nu. Link “her” eller via Ærø-siden.

Til sidst et billede fra tirsdag aften, hvor Louise kom og så melodigranprix med mig og hvor Nor vågnede og bare var ked og kunne slet ikke sove mere og så kom han med ned og hyggede sig stort!

Han er ellers meget morglad for tiden, i hvert fald noget mere end han plejer at være. Han vil meget gerne at jeg putter hver aften, problemet er bare, at jeg ikke kan få ham til at sove (måske derfor han gerne vil at jeg putter, for det er såååå hyyyyggeligt?! ;)). Der kan Stefan bare magic trick, så han bruger ca den halve tid – og det er når han synes han har været langsom, jojo…

Gry går meget op i at man skal være en god kammerat i øjeblikket – det er man når man deler sine ting, ikke driller, hører efter når der bliver sagt fra og så egentlig helst bare føjer hende 😉 Ej hun er jo en meget retfærdig og lydhør pige, som virkelig bare så gerne vil gøre det hele godt og nogen gange selv kommer i konflikt i hendes forsøg på at være retfærdig. I morges ville hun meget gerne lige kigge på den barbie hest Nor havde fundet, men Nor ville ikke dele og sagde fra – og hvad gør man så? For en god kammerat deler, men en god kammerat respekterer også et nej… Gry blev i hvert fald meget ked, over at Nor ikke ville dele og hun havde selv svært ved at respektere nej’et. Men efter en lille snak, kunne hun jo godt se, at hun jo ved at overskride hans nej, ikke overholdte de regler hun selv havde sat op for at være en god kammerat. Det er ikke let at navigere. Men Gry hun gør det godt, min store dejlige lille søde pige!

Skriv et svar

*