Hænder, navne og en gravko med skovl

DSC_4868

Gravko med skovl tegnet af Nor (identificer den selv, der er vist også nogle sten og noget jord ;)), hænder tegnet af undertegnet og navne skrevet af Gry. Tegningen er gemt, den er sjov og typisk for de to rødder i øjeblikket.

To rødder som i den grad trænger til ferie. Nøj de har mange konflikter for tiden. Små konflikter, hvor Gry bliver enormt ked og Nor driller rigtig meget og derefter bliver enormt ked. Jojo de er festlige og faktisk kan det være lidt svært ikke at komme til at grine lidt af dem. Men jeg tror det hjælper med ferie. De trænger til ro og Gry trænger til at komme lidt væk fra børnehaven – for selvom pædagogerne er super gode, børnene er søde og Gry er glad for at være der, så er der bare så mange dynamikker som kræver hendes energi og jeg tænker hun trænger til lidt ro og til at mærke sig selv lidt.

Og Nor er bare en bandit. Han er så fræk og kan ikke altid helt finde ud af at skabe kontakten ordentlig med Gry og begynder i stedet at drille. Og Gry er jo sjov at drille, for hun reagerer prompte og ret kraftigt. Men han er altså også fræk. Og så ser han bare så ultra kær ud og har det der glimt i øjet, som gør det enormt svært at blive vred på ham. Lille bandit!

Nå, men jeg trænger også til ferie. Er slet ikke på toppen og derfor bliver det heller ikke i dag at I får en masse billeder. For jeg vil nemlig over på sofaen og stene dårligt tv. I stedet må I nøjes med disse par hurtige billeder af søde cowboys fra i morges :)

One Response

Skriv et svar

*