Tænk at affald kan være kønt

DSC_5898

Og tænk at få løn for at spendere en mandag eftermiddag på en genbrugsplads med et kamera i hånden. Jeg har altså et fedt arbejde, når jeg både kan få lov at lege med computere, gøre noget godt for naturen, bruge matematik, opstille komplicerede dynamiske modeller – og nu også tage billeder af affald 😀

Flere billeder kan ses her: “Affald“, der kommer flere til i løbet af ugen.

Da jeg kom hjem var der ren idyl i haven. Nor og Stefan lå på et tæppe i skyggen og læste bog, og Gry gyngede. Havde mest bare lyst til at stå og kigge på min lille familie, men da jeg var ventet blev jeg nødt til at afbryde idyllen. Og så hyggede jeg med ungerne i haven, mens Stefan lavede aftensmaden. Og da jeg nu havde kameraet på mig, fangede jeg også et par billeder af ungerne. Dog kun hurtige snapshots og I får kun et enkelt 😉 Og det er ikke fordi det er noget særligt, men så alligevel meget karakteristisk af Gry: hun fortæller og fortæller og arrangerer og arrangerer :)

Og søde Gry fra i morges. Når håret lige bliver sat, så ser hun så stor ud. Min lille bitte dejlige pige bliver virkelig min store dejlige pige!

Og Nor han er sq bare en fjollet lille charmer!

Og nu vil jeg op og tage et bad efter min aften-løbe-hygge-sludre-ondt-i-benene-tur med Louise. Og så på hovedet i seng. Nedtællingen til ferien er begyndte: 3 dage tilbage!

One Response

  1. Pi says:

    Dejligt at høre at jeres bestemte, men meget dejlige datter er blevet glad for at gynge igen:) og sikke nogle flotte billeder.

Skriv et svar

*