Gråvejrsdag

DSC_8626

Selvom jeg i høj grad nyder når solen skinner og det er varmt og lækkert, så kan en gråvejrsdag som den i dag være yderst velkommen. Jeg lider under det syndrom, som siger at når solen skinner, så skal jeg ud – også selvom jeg egentlig hellere ville være inde. Det er total skørt, men af en eller anden grund (måske fordi jeg er født her i DK hvor gode solskinsdage kan være en mangelvare?!), så føler jeg bare at jeg skal ud og ellers får jeg noget så dumt, som dårlig samvittighed. Jojo…

Nå, men det vil altså sige, at jeg på en gråvejrsdag føler mig helt fri, fri til selv at vælge. Og til at lade Gry se alt for meget Ramasjang. Og det har været en rar dag, den har både budt på en tidlig morgenløbetur, sneglejagt i haven, indretning af børneværelset, ordning af vasketøj (mens jeg kunne nyde, at lytte til ungerne som legede så fint med togbane på deres værelse), billedredigering, oprydning, rengøring og bare væren. Ferie gør godt 😀

Og her fra ungernes værelse, som nu er så godt som færdigt (for nu ;)). Den pudsige dims lavet af en vandflaske, er Grys pige-monster, lavet til “festen” på Bornholm…

Og bonusbilleder af Nor som hygger på værelset

Og bonus-bonusbillede af lampen i vores soveværelse 😉 Ej det er bare fordi, at det gør mig så glad hver gang vi liiiige kommer det mere på plads, hver gang vi får klaret endnu et hængeparti…

Stefan er i gang med at reparere væggen omkring vores nye hoveddør. Så mangler vi bare terrassedøren (som blev leveret i forkerte mål første gang) og så lige at få plankegulvet frem fra gemmerne, så er entreen også færdig 😀

PS. Som det ses mangler vi stadig greb til vores skab, hvis nogen skulle kende til nogle super fine greb, så smid lige et link 😀

One Response

Skriv et svar

*