Det lakker mod enden

DSC_8725

Så nærmer ferien sig sin afslutning. I morgen er det søndag og så starter hverdagen. Gry skal være Springbasse, hun glæder sig rigtig meget, øjnene lyser og hun er så stolt og føler sig så stor. Nor siger “osse mig springbasse!” – selvfølgelig gør han det, for han gør/siger/vil alt det som Gry gør/siger/vil.

Det har været en virkelig dejlig ferie. Lige fra start til slut. Og jeg synes at i forhold til ungernes indbyrdes forhold, der er der sket det jeg håbede på – de har fundet hinanden mere igen.

Kan også virkelig mærke det på hele vores overskud som familie. På Stefans og mit overskud. Vi trængte sq til ferie! Jeg håber effekten holder længe, og om ikke andet, så må jeg bare erkende, at det altså er hårdt at være ny på arbejdsmarkedet og have små børn. Men det bliver hele tiden bedre og det er jo også allerede godt, bare lidt hårdt 😉

Jeg er også kommet i gang med at læse Dan Svarres “Glade børn med højt selvværd”. Det er også godt. Rart lige at blive rusket lidt op i rutinerne og autopiloten og tænke lidt mere over mit sprogbrug, måden jeg formulerer mig på og mine krav og forventninger til børnene og mig selv.

De sidste to dage har budt på forrygende vejr. Badebassinet kom frem og ungerne har fået plasket (og de fik oven i købet lokket mig i vandet, hvad sker der lige for mig og vand i år, det er da helt uhørt! ;)).

I dag havde vi besøg af Karina og August. Gry og Nor synes jo det er fantastisk at få besøg af jævnaldrende og Gry forsøgte at lære August at skyde med bue og pil

Projektet måtte dog opgives, da det ikke er helt let at skyde med sådan en. Gry er faktisk ved at få helt godt styr på det, får pilene skudt godt afsted og ser top cool ud i mens

I får lige lidt billeder fra i går – badespas og bananis (genialt koncept, ungerne elsker det og det er jo faktisk bare banan :D)

Mon Nor synes vandet er koldt? 😉

Smukke Gry (og en lille linselus af en blomsterflue, spot den selv ;))

I morgen kommer Pi og Mads til frokost-grill. Og det var så den ferie – men sikke en skøn, skøn ferie 😀

Og hey forøvrigt, total bonus at have fået så store børn nu – de sidste to aftener har Stefan og jeg kunne sidde ved bordet og snakke sammen, mens ungerne hyggede sig i stuen. (ok ok Ramasjang og det at Nor faktisk er begyndt at se fjernsyn, skal måske også tilskrives en del af æren….)

 

2 Responses

Skriv et svar

*