Det er da ingen sag…

DSC_8832

At tage et pasbillede er da en smal sag! Man tager et barn, placerer det foran en hvid væg, beder det om at kigge i kameraet og “klik”

Et voilà – øhmmm hmm Nor, kan du lukke munden?

“klik”

Nej Nor, jeg sagde LUKKE munden! Hmm prøv igen, Nor kig på mig, luk munden og sid stille…

“klik”

Ååhh du ser nu sød ud – men det går ikke. Du skal lukke munden… Gry blander sig: Nor prøv at se sur ud!

“klik”

Hmm ok, jeg giver op…

Efterfølgende blev forsøgt med haribo-politik, heller ikke det gav bonus. Har fundet dette i gemmerne (hvor han sjovt nok har samme trøje på), kan være det kan bruges

Så gik det lettere med Gry

Og lige et til, fordi hun er så dejlig

Og her morer hun sig temmelig meget over Nor – den bette fis!

Og her de dejlige børn sammen

Og mine to mænd

 Og lige et fra i eftermiddags, hvor Nor og Gry legede rigtig godt sammen i haven – det var virkelig så skønt at observere. Her er Gry dog gået ind for at hjælpe Stefan med maden og Nor blev ude og legede videre.

Gry havde besøg af en veninde fra børnehaven i formiddags. De legede bare rigtig godt sammen. Ikke meget vi så til dem, i hvert fald ikke før de gik i gang med at bygge fælder i vores køkken 😉 Ellers har weekenden være ret stille og rolig og god og egentlig bare rigtig meget weekend. I går var Stefan og Nor dog ikke helt på toppen. Men vi fik alligevel nået noget. Og der er blevet ryddet op og gjort rent. Nu er vi klar til endnu en uge :)

4 Responses

  1. Mads says:

    Husk reglerne for pasfoto. Så vidt jeg husker skal målene på ansigtet være mellem 3,0 til 3,6 mm. Målt fra hagen og op til “toppen” af håret. Og billedet skal måle 35 x 45 mm.
    Men det ved du jo nok. :). Hvis ikke, så kontroller lige.

    • kmulbjerg says:

      Tak for ekspertråd Mads :) Jeg har været inde og læse op på reglerne, og ja jeg tror også Grys hår er på grænsen, har efterfølgende fundet ud af, at det kun tager 14 dage at få lavet pas – så jeg tager nye billeder af ungerne efter de har været ved frisøren i næste uge 😉

Skriv et svar

*