Bare en af de dage

DSC_8985

Hvor jeg har nået at være sure-mor flere gange før morgenmaden. Hvor alt det forkerte bare ryger ud af munden. Hvor jeg godt ved, at jeg burde handle anderledes, men hvor alt bare sker uden at hovedet følger med. Hvor chokolade smugspises mens oprydningen efter aftensmaden klares. Hvor ungerne sidder i stuen med hver sin elektroniske dims og ser Lille Nørd. Hvor hovedet gør ondt, halsen kriller og næsen løber. Hvor der bare står underskud med store fede bogstaver i panden på mig.

Men også hvor hver lille positive drejning føles som en sejer. Hvor hver konflikt der ender med grin, giver mere ro i maven. Hvor putningen alligevel ender med hygge. Hvor der er trods alt alligevel er tid, rum og plads til nærhed. Hvor jeg alligevel når det arbejde, som skal klares i forhold til deadlines.

Bare sådan en af de dage, som ikke er helt som de burde, men som alligevel er god nok…

Blogbilledet er affald – det er egentlig smukt med de farver. Billedet er til “affalds-afdelingen” på arbejdet, jeg har taget billeder for dem af forskellige affaldsfraktioner, spændende, sjov og kreativ opgave :)

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Fedt affaldsbillede! Synd med sådan en drilledag.. men flot at du stadig kan fokusere på de små sejre :)

Skriv et svar

*