Weekend

DSC_9150

Så er det weekend igen – dejlige weekend, stor fan! Og i dag har vi været til dans :) Gry har jo et ønske om at gå til ballet, men fordi vi er lidt usikre på, om hun reelt ved hvad balletundervisning går ud på, så havde vi fundet et andet dansehold med Ramasjang dans. Og det var vi så til i dag. Det passer også så fint, at holdet lige inden er for de 2-3 årige, så Nor kunne danse først og så kunne Gry danse efter.

Gry var godt nok ikke glad for at skulle afsted. Det var tydeligt at mærke, at hun var meget usikker omkring det her danse-halløj. Nor var til gengæld super klar – lige ind til vi skulle ind, så ville han sådan set gerne hjem igen 😉 Men nu var vi der og nu skulle det prøves. Plus de plejer jo at tø op, når først de har set det hele lidt an. Og sådan gik det også i dag. Hele første halvdel af Nors dansetime sad han på armen af mig – godt det var forældre-barn-dans 😉 Men så tøede han op og morede sig gevaldigt og vil meget gerne afsted igen!

Så var det Grys tur. Det er egentlig uden forældre, men her første gang måtte vi gerne være der. Jeg kan godt forstå at det er uden, børnene blev jo tydeligt distraheret af os forældre. Faktisk var Gry den eneste som ikke kom rendende tilbage til mor og far i tide og utide. Til gengæld måtte jeg med i navne-rundkredsen og det var en meget trykket pige jeg måtte slippe da de gik i gang. Men så gik det fint, hun tøede også langsomt op og så faktisk ud til at more sig til sidst 😉 Hun vil dog ikke afsted igen, for hun vil gå til ballet (og tennis og fodbold og ridning og skole…). Der er prøvetime på ballet næste lørdag, så det må hende og Stefan afsted til, mens Nor og jeg giver den gas på dansegulvet 😉

Faktisk har jeg også været afsted til dans. Det er jo ellers maaaange år siden sidst, men samme sted som børnene var i dag, der var der også lige et hold for mig. Så nu er jeg begyndt til dans igen og det er godt nok lækkert! 😀

Jeg har lige et par billeder mere fra i dag. Eftermiddagsleg i haven :)

 Og nu sover ungerne, så nu skal Stefan og jeg spise hindbærsnitter og spiller Final Fantasy 14 😀

PS – det er så hyggeligt med jeres kommentarer, jeg sætter på pris på hver og en, også selvom jeg ikke altid får svaret. Men tak til jer – og god weekend! :)

2 Responses

Skriv et svar

*