Søndag

DSC_9567

Yes yes jeg er her stadig 😉 Men sidste weekend gik, for mit vedkommende, med sommerfest på arbejdet om lørdagen og søvn om søndagen. Så ingen billeder fra de dage og så er det været en uge fyldt med travl hverdag og heller ingen billeder af den.

I går var det lørdag (surpise… ;)) og der var jeg med Nor til dans og Stefan var med Gry til ballet. Det bliver vist vores faste fordeling i femtiden. Men Nor og jeg vi hygger os også rigtig meget til dans sammen og jeg er sikker på, at Gry også nyder tiden med sin far. I hvert fald udtalte hun fredag morgen, mens hun løb hen af gangen ved garderoben nede i børnehaven: “Mor, Nor er jo gladest for dig – og jeg er jo gladest for far – sådan er det bare, ik’?!” Øhm tjoe tjae min skat, det ved du vist bedst selv…

Men efter ungerne havde været til dans, blev de afleveret hos Ulla og Paul, hvor også Vera var. Og så hyggede de sig. I mens tog Stefan og jeg til Flensborg, så byen (fin by) og shoppede lidt (to fine nye trøjer til mig :D). Og så bed vi ellers alt vores vi-er-for-gode-til-det-her-stolthed i os og tog i Fleggaard og handlede, for om en uge fylder jeg 30 (chok!) og jeg har besluttet at holde en lille fest og så kunne vi jo lige få fyldt lageret op med gode sager. Og stik mod alle advarsler, så formåede vi faktisk at nøjes med at købe det der var planlagt (sshhh til den pakke twix der ligger ude i køkkenet…)

Og i dag er det så søndag. Og da vi hentede ungerne ved Ulla og Paul, tog vi direkte i Hesbjerg Skov. Hvorfor er det lige, at jeg altid glemmer, at den skov faktisk ligger lige der? Så tæt på byen og så fin. Det var en god tur – jeg elsker, elsker, elsker skoven, især her i efteråret!

Så nu er der billeder 😀

 Frøjagt – der var rigtig mange så bitte søde frøer. Gry spottede den første, hun har virkelig sans for detaljer – for frøerne var helt bitte små og helt brune og meget svære at se.

Små børn kan blive trætte

Større børn kan også

Der er lidt flere billeder fra turen her: Hesbjerg Skov

Til sidst får I lige dette lidt sjove billeder – har været med i en tråd på Slyngebarn, hvor man hver dag skulle tage billede af sin påklædning og vise billedet til inspiration for de andre som deltog i tråden. Her har jeg samlet dem alle 😉

 

3 Responses

Skriv et svar

*