30 år

DSC_9733

Tænk det var ingen sag. Ikke at jeg havde forventet at jeg ville kunne mærke forskel, så langt ude er jeg alligevel ikke 😉 Men det føles nu lidt som et skarpt hjørne. Men jeg var i går aftes omgivet af de skønneste mennesker og så er det virkelig ingen sag. Og i dag er jeg så blevet fejret behørigt af familien. Nej, faktisk er det helt ok og temmelig i orden at blive 30 år.

De første 30 år har jo også bare været super. Jeg har det sq godt og er omgivet af dejlige mennesker, både familie og venner. Jeg har to fantastiske børn, som hver dag bringer glæde og kærlighed ind i mit liv, som udfordrer mig og som beriger min hverdag mere end noget andet. Jeg har en skøn, skøn mand, som forstår mig og som støtter mig og som jeg altid kan regne med. Jeg har en super familie, som altid vil være der for mig, som jeg altid kan søge råd og vejledning hos. Jeg har skønne venner, som gør mig glad og får mig til at grine og som, for nogens vedkommende, har fulgt mig stort set hele mit liv. Jeg har mit drømme job, hvor jeg hver dag er med til at skabe natur og skønhed, og det sammen med kollegaer som inspirerer mig og gør mig i godt humør. Jeg har en sød kat, som i morges puttede sig helt ind til mit øre og spandt og spandt. Jeg har et dejligt hjem, hvor der er plads til at være og hvor der er skønhed og lækkerhed og lys. Jeg har alt hvad jeg kunne drømme om at have og har allerede nået mange “mål”. Så nu nupper jeg lige mindst 2×30 år mere og mon ikke de også bliver fyldt med skønne dage – det tror jeg helt bestemt!

Tak til alle jer som har været med de sidste par dage. Og til alle jer som har skrevet i dag.

PS. Jeg er i gang med billederne fra de sidste par dage og skal nok sige til når galleriet er online.

PPS. Min skønne, skønne ballet-Gry:

PPPS. Min skønne, skønne linselus Nor

3 Responses

  1. Pi says:

    Du er dejlig nem at gøre tilfreds. Dit gode humør og skønne smil/grin smitter. Tak for det og tak fordi jeg har været med til de fleste af de sidste 30 år. Håber jeg også vil blive en del af de næste 2*30 år. Du og din familie har en stor plads i mit liv og mit hjerte.

  2. Stefan says:

    Hvor er du sød Pi. Tak for sidst, og tak for at du slæbte Mads med, før han endte med at kaste op et eller andet sted. :)

Skriv et svar

*