Barnets verden

DSC_0177

Da vi var Bornholm i sommers, var vi på en strand, hvor der var en norsk familie. Det var en familie med mor, far og børn, de var alle fire dværge.

For et par uger siden, var Stefan og Gry ude at gå. De møder en, som hilser på Stefan og han kan ikke helt lure hvem det er. Men får sagt noget til Gry om, at det lød som en der kom fra Norge. Hvortil Gry svarer, at det kan ikke passe. Stefan spørger hvorfor. Og Gry svarer, fordi alle mennesker fra Norge er små…

Børn er skønne. Gry er fantastisk – det skal jeg jo mene som hendes mor. Men hun er virkelig helt fantastisk. Se hende lige – hængende på hovedet i et træ, stærk, sjov, fuld af energi, i fin nederdel og bare så skøn og så typisk Gry

Og nej det er ikke et nyt billede. På trods af fantastisk smukt vejr, så har jeg faktisk ikke været ude med kameraet. Måske jeg når det i morgen…

Til gengæld har jeg (tak for sparket Louise) været flittig her til aften og har fået redigeret billederne fra min fødselsdag. Så dem kan I se her: Min fødselsdag

 

 

Skriv et svar

*