Hjemmedag

DSC_3467

Nor har fået lagt dræn i dag. Det er et lille indgreb, men puha den der narkose altså :( Jeg synes godt nok ikke det er sjovt, at stå der og se ham græde helt hysterisk mens han bliver holdt fast og så pludselig er han væk. Men de ved jo hvad de laver og det gik selvfølgelig fint og drænet var vist også ret tiltrængt.

Men ovenstående har i hvert fald betydet, at Nor skulle være hjemme i dag. Og da Gry skranter en smule og jo gerne skal være frisk til balletforestillingen, ja så blev hun også hjemme i dag.

Og jeg har udnyttet dagen. Det er jo faktisk ikke så tit jeg er hjemme med begge børn mens der er lyst. Eller det er jeg jo hver weekend, men der skal vi så tit noget og tiden flyver. Men altså i dag skulle det udnyttes – især fordi vi har Grys balletkostumer i huset! Altså man skulle være et skarn, hvis man ikke udnyttede den mulighed 😉

  

Heh ja jeg gik lidt amok 😉

Her lidt andre fra dagen…

 

Det var vist kompensation for alle de mange dage jeg ikke får opdateret bloggen 😉 Nu vil jeg få gjort klar til aftensmaden, så jeg kan komme i gang lige så snart Stefan kommer hjem med de sidste ingredienser.

 

2 Responses

Skriv et svar

*