Snedronningen

DSC_3677

Er der nok nogen år til at Gry får rollen som 😉 Hun starter lige som blomst og snefnug – men det er bestemt heller ikke ringe. Og jeg synes bare det er så imponerende hvad Bogusia kan udrette med så stor en flok børn!

Det var generalprøven jeg så i dag og jeg havde kameraet med og fangede billeder, så tror jeg nemlig jeg lader det blive hjemme i morgen og i stedet bare koncentrerer mig om at nyde forestillingen. Billederne i dag blev generelt ikke særlig gode, der var meget dårlige lysforhold, som gav rigtig dumme skygger. Men det var nu også mere bare for at forevige Gry på scenen. Nedenstående billede er jeg dog ret glad for :)

3 Responses

  1. Stella says:

    Ih hvor fint.
    Ja hun er fantastisk Bogusia. Det er så hyggeligt at være med i hendes forestillinger. Savner det helt når jeg ser dine billeder :)

    Og hvor er Gry en fin blomst og snefnug

Skriv et svar

*