Jubel optimisten

DSC_3953

Ja det er så mig! For hvem ellers er så optimistisk, at servere selleribøffer, salat og intet andet for sine to børn på henholdvis 5 og 2 år… Det var ellers nogle virkelig lækre selleribøffer (opskrift) og salaten var også temmelig god. Men når nu ens børn foretrækker spaghetti og kødsovs eller i det hele taget bare noget med sovs (Grys første kommentar da hun så maden “er der ikke noget at dyppe i?”), ja så var aftenens menu temmelig meget op ad bakke. Hurra for rugbrød med leverpostej!

Ellers har weekenden budt på en meget træt mor om lørdagen. Var til julefrokost på arbejdet fredag og som arrangør skulle jeg være med til at rydde op – om natten! Så selvom jeg ikke drak i stride strømme og selvom det jeg nu engang drak fordampede på dansegulvet, ja så var jeg alligevel meget smadret i går, for det blev alt for sent med den oprydning.

Men i dag har jeg været frisk. Og i dag var vi alle fire en tur ind til centrum for at købe julegaver og gå på julemarked. Der skulle blandt andet købes gave til Louise og i den forbindelse, har jeg fået en ønskeliste. Se det koncept forstod Gry ikke, for som hun sagde “så ved Louise jo hvad hun får, hvis det er noget der står på en liste?!” Jeg har prøvet at forklare Gry, at hvis vi ikke må købe noget til hende (altså Gry), som hun ønsker sig, så får vi overordentligt svært ved at købe en gave til hende, for hun ønsker sig da noget nært alt!

I dag var forøvrigt også dagen, hvor begge børn debuterede på pony-ryg. Hvilket de begge syntes var ret sjovt. Og Gry vil gerne prøve igen – bare på en større hest og så også med noget galop! Jeg har vist fået vækket hestegenet i hende 😉

Billeder fra i morges, hvor ungerne legede med Nors adventsgave fra oldemor – modellervoks. Og hvor Stefan for en gang skyld fik lov at sove længe, det plejer ellers at være mig der snuer den i weekenderne 😉

 

2 Responses

Skriv et svar

*