Selfie, rockstar attitude og ballerina

DSC_4346

We got it all!

Nors påklædning står helt for egen regning og vi blev enige om, at der var lidt rockstar over den, så han fandt guitaren og gav et nummer :)

Ud over selfies, rockstars og ballerinaer kan vi bidrage med dette sære snabel-dyr, som dog er noget så kært og derfor en keeper!

Ferie er nu en skøn ting. Omend jeg i dag blev opfordret til en tur ud af huset – hvilket var godt set af Stefan, for jeg trængte til ro. For godt nok, har man ro på en helt anden måde når der er ferie i forhold til hverdagen, meeeen sådan et par små skønne baryler de kræver også sin del. Og jeg har bare sådan et hovede, som nu en gang lidt for let koger over når der er uro. Og uro kan både være den linde strøm af konstante spørgsmål, de lyde som evigt og altid kommer ud af Grys mund (hvad enten der er de først nævnte spørgsmål, eller det er sang eller bare regulære lyde), rod i form af legetøj, skoreol midt i stuen (pga den irriterende fugtskade i entreen), mit eget rod, Stefans rod, det skidt som dukker op ud af det blå øjeblikket efter støvsugeren er sat på plads. Yes mit hovede bliver alt for let overloadet. Og  dag trængte jeg vist bare til lidt tid for mig selv – så jeg tog på udsalg midt i Odense City’s kaos 😀 Og det var rart at gå helt selv og drukne lidt i mængden, kun forholde mig til mig selv og hvad jeg lige følte for. Og efter et par timer, var jeg bare helt klar til at vende hjem og har haft så meget mere overskud siden. Må altså huske den der tid for mig selv, for den er åbenbart vigtig…

Og nu vil jeg lokke Stefan til at droppe Fifa-spillet og i stedet spille LEGO Marvel eller se en film med mig :)

Skriv et svar

*