Sikke en fest vi har haft nu i dag…

Ungerne har pyntet bordet til fin fest

Og det har vi faktisk! Det er sjovt med ferie, vi trængte alle virkelig meget, men den første uge har faktisk været en smule hektisk. Ikke kun fordi der var en del forskellige (gode) arrangementer, men også bare den generelle stemning – måske mest hos børnene og jeg, Stefan er sådan et roligt gemyt 😉 Men nu er det som om roen er faldet over os. Børnene har virkelig leget godt sammen i dag, været i helt fantastisk strålende humør, fulde af sjov og med meget få konflikter og dem der har været, har de i høj grad magtet at håndtere selv. Og jeg har bare haft så meget mere overskud i dag, overskud til at give rum og til at angribe det hele lidt oven fra og dermed undgå konflikter.

Så i dag har bare været god. Og vejret var også godt, så mens Stefan handlede, gik jeg tur med ungerne, Nor på sin løbecykel og Gry på løbehjul. Nor fortalte mig, at han er god til at køre løbecykel, hvilket jeg bekræftede. Og han fortsatte: “Det fordi jeg stor dreng. Snart starte i børnehave!” Og så fulgte en forklaring omkring spøgelser i børnehaven – han er bare fuld af fis! 😀

Efter vores gåtur mente Gry bestemt at vi skulle pynte huset op til fest. Der må jeg så indrømme, at det kunne jeg ikke heeelt overskue, men de fik frie hænder i køkkenet og spisebordet blev derfor dækket fint op og stod således festklædt klar til aftensmaden. De var så stolte af deres værk. Og det er bare så fedt, når jeg kan mønstre overskudet til sådan noget, får mig i hvert fald hver gang til at tænke, at jeg skal huske at “give lods” lidt oftere. Men jaja når hverdagen ruller afsted for fuld skrue og hovedet er fyldt op, så er der bare mindre rum. Men så er det godt at vi har ferierne!

Blogbilledet er fra aftensmaden og det er disse to billeder også :)

Vi nåede også lige at få klaret et mindre hængeparti i huset. Vi har jo problemer med fugt i fundamentet (sorry den var bare for oplagt ;)), ej i entreen og det område som malerne ellers havde spartlet op ville ikke tørre og der var gået noget fugt-værk i det. Så i dag blev det banket ned og hele vejen langs ydremuren hvor der også var massive problemer, fik vi banket pudset af. Nu skal det tørre op og så må vi kontakte malerne først i det nye år og håbe de har et løsningsforslag, for vi er faktisk lidt på bar bund.

Men ungerne fulgte i hvert fald meget interesseret med i processen (ind til vi bænkede dem med en film)

Til sidst får I lige et link til en lille film med ungerne fra i dag: “film med dans, leg og edderkopper” 😀

Og så bare et rigtig rigtig godt nytår til jer alle!

 

Skriv et svar

*