Godt nytår!

DSC_4590

Sådan så skriver vi 2014! Jeg satser stærkt på, at 2014 fortsætter den gode stil fra 2013 og bliver endnu et skønt år :) Og det ønsker jeg også for alle jer!

Vi startede aftenen med massiv tøj- og hårkrise hos både Gry og jeg – hun slægter åbenbart sin mor på 😉 I hvert fald kom vi afsted ca 2 timer senere end Stefan havde forventet… Spisning hos Ulla og Paul – lækker mad og godt selskab og ungerne hyggede sig og fik lov at være længe oppe, kaste et ton knaldperler, se fyrværkerig og holde stjernekastere. Nor bad selv om at komme i seng en gang mellem 21 og 22. Stefan og jeg tog videre til fest hos Louise og Kåre ved en 22-tiden og der var Gry stadig oppe. Gry holdt eftersigende stand helt til 23:15! Stefan og jeg festede til kl 4-5-stykker og jeg sov i dag til kl 12! Velkommen til 2014 😀

Billeder fra aftenen kan ses her: “Galleri nytår 2013/2014

One Response

Skriv et svar

*