Søndag

DSC_4814

Hverdagen ramte og tiden blev fyldt ud. Sådan er det vist bare :)

Men i dag er det søndag og søndag morgen er reserveret til ro. Søndag spiser vi altid morgenmad sammen, nogen gange har børnene lige fået havregrød eller rugbrød inden (det spiser de nemlig mere af end af boller), men vi prioriterer at have et morgenmåltid sammen, hvor der er ro og tid. Her får vi også lige planlagt ugen, hvem skal hvad hvornår og hvad skal vi spise 😉

Jeg kan rigtig godt lide søndag. I dag havde vi så planer, men det er også helt ok, for på trods af planer, er der bare mere ro en søndag, nok fordi morgenen starter mere roligt. I dag skulle Stefan og jeg have styr på kælderen, der er pillet fliser af væggen og ryddet op og smidt ud – det var et meget skønt hængeparti at få klaret. Næsten hængeparti er det gamle gulvtæppe i det store kælderrum.

Ungerne har været hos Kirsten og Harley, hvor de har hygget sig og været på cykelbanen og på legepladsen. Hvor Gry solgte is (citat fra sms fra Kirsten):

“Hvad koster isen?”
Gry: “to milliarder”
Nor: “Ja 2 kr og hjarter”

Åh det sprog, det er sq herligt. Som i går morges, hvor han kom ind i soveværelset:

“Se jeg har ørelarmere på!” (Til dem der har brug for oversættelse: ørelarmere = høretelefoner)

Eller senere på dagen, hvor han fint proklamerede “Jeg er en stor pige”, hvortil vi rettede ham til stor dreng. Nor: “Nej jeg er en stooor pige”. Så siger vi det min skat, han var også fin med hestehale (eget valg) og i dag havde han kjole på. Det er vist noget værre noget at have en storesøster, som man ser så meget op til og som man er så glad for 😉

Billeder fra i morges :)

.

.

.

.

.

Og fra i eftermiddags, hvor lyset var så skønt.

Og nu starter en ny uge – håber den bliver skøn og god for alle :)

3 Responses

  1. Kirsten says:

    Fik vist skrevet den forkerte pris i sms’en til dig, Gry solgte skam ikke så billige is, nej isen kostede 2 hundrede miliarder, valgte at købe for to krone og hjarter hos Nor

    • Kristine says:

      Jeg synes også næsten Grus pris lød for billig til at være sandt 😉 Herlige unger jeg holder mig – når jeg selv skal sige det! 😀

Skriv et svar

*