En lille søndagshilsen

DSC_5193

Så er weekenden næsten ovre. Det har været en af den slags der bare drøner afsted og er væk før man ser sig om.
I går havde Stefan herreaften, så jeg stak af med ungerne – ud til Lis, Silas og Ella. Pi og Louise kom også derud. Det var rigtig hyggeligt (omend jeg var enormt træt – beklager! – og derfor måske var liiidt kedelig at være sammen med). Men børnene hyggede sig og nød at have god tid til at lege. Jeg tog hjem da de skulle puttes og så hoppede jeg også selv i seng med netflix, faktisk helt ok med en helt rolig aften i eget selskab.

I dag havde vi ikke rigtig nogen planer. Det blev til en løbetur med Louise i morges – koldt men godt. Gry tilbragte det meste af dagen i sit nye nattøj (købt i går, hvor vi ellers skulle købe fødselsdagsgave til Stefan, men Gry var ikke tilfreds med mit gavevalg og så nægtede hun ellers at gå med i de rette butikker efter det. Så vi fik kun købt gaven fra hende, nyt nattøj og nye handsker og så ville hun ellers bare gerne hjem!). Nor valgte selv sit tøj og skulle helt bestemt have sin nye trøje på, som han fik af Silas i går :) I eftermiddags var vi alle ude på gåtur i kvarteret med Ulla og Paul – koldt men godt. Og hjem til varmt kakao. Aftensmaden var rester fra herreaften – hotdogs – usundt men godt 😉

Og det var den weekend!

  

PS. Nor er forøvrigt helt blefri i dagstimerne nu og bleen er også (næsten) altid tør når han vågner om morgenen. Det er bare gået stærkt og gået så godt, virkelig utrolig få uheld. Synes han er sej!

2 Responses

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    Store, store unger!!
    Hvor de bare minder mig om, at tiden går…

    Tak for en hyggelig aften i går og frisk løbetur i dag 😀

  2. Pi says:

    Tror vi alle var trætte igår. Kunne i hvert fald mærke, at min tolerance overfor vilde unger var mindre end den plejer/burde være. Men hyggeligt som altid det var det og dejligt at være sammen med nogle man kender så godt, at man kan tillade sig at være træt uden det har noget at sige.

Skriv et svar

*