Fødselsdag

DSC_5293

Det var i torsdags at Stefan havde fødselsdag. Og på trods af hverdags travlhed og skoldkopper, så fik vi prioriteret at fejre den og lavet lagkage (meget vigtigt). Og siden har vi haft travlt med hverdag, fejring, skoldkopper og livet. Lige nu burde jeg sove, men der er meget underholdende live tv på DR3 – to mænd bliver udsat for ve-agtige smerter i simulering af en fødsel, det er sq underholdende :)

Jeg har kun redigeret et udpluk af billederne fra de sidste dage. Har i stedet haft travlt med arbejdsrelateret billedredigering. Men I skal ikke snydes for billeder og bloggen rummer derfor i dag et par billeder af min dejlige lille familie

 Tror slet ikke jeg har fået skrevet om Grys skoldkopper. Hun fik dem onsdag aften og er heldigvis ikke så hårdt ramt. Og hun klarer det rigtig fint. Men det var synd for hende i dag, hvor en skoldkoppe blev til et åbent sår på foden, lige da hun ellers var på vej i haven for at lege i sneen med Nor og jeg. Åh så ked min lille pige var! Vi må huske at tage hende termostøvler med hjem fra Trekanten i morgen, når vi henter Nor, de strammer nemlig ikke på fødderne på samme måde som hendes andre støvler. Gry må jo ikke komme afsted. Sikke et lettere logistisk mareridt – hvor er vi heldige, at vi begge har gode, flexible arbejdspladser med mulighed for at arbejde hjemme, det letter det hele lidt. Og at Vera så også kan træde til, det er jo bare super bonus og virkelig lækkert!

Og nu tror jeg snart de to mænd har overstået deres fødsel og jeg vil derfor til at slukke ned, så jeg kan komme op i seng :)

Skriv et svar

*