I’m still here

DSC_6008

Men I ved – wrooom og så gik tiden 😉

Nor fik skoldkopper onsdag aften, han startede ud med fire og vi tænkte “yes det bliver en meget let omgang”. Men i løbet af torsdagen kom der flere og fredag havde han mange. Men på trods af, at han endte temmelig plettet, så blev det faktisk en ok let omgang. Og vi har været så heldige, at Ulla holdte ferie mandag, tirsdag og onsdag i denne uge, så det hele har hængt rigtig fint sammen. I dag var han så afsted igen. Gry har holdt fri alle dage sammen med Nor. Det har været godt for dem, at have alt den tid hjemme og sammen som de har haft i løbet af de sidste mange uger. De leger godt sammen, har det godt sammen og der er en anden ro over dem.

Men nu kalder hverdagen igen for os alle… I næste uge er det godt nok vinterferie, men lige i år holder vi ikke hele ugen fri. Stefan og jeg skal til koncert i KBH på torsdag, så jeg holder fri fredag og Stefan og jeg får en mini mini ferie sammen i KBH. Ungerne får lov at overnatte hos Ulla og Paul fra torsdag til fredag :)

Og nu er der bare ikke længe til, at Gry starter i forårs-SFO. Så vildt! Den tredje marts går det løs, så er det slut med børnehave og et helt nyt liv venter vores store pige. Jeg var til forældremøde i tirsdags og jeg må sige, at det lyder til, at de gør en kæmpe indsats for at gøre det godt for de små. Jeg håber, at det hele kommer til at forløbe lige så godt som de lagde op til. Og at når Gry forlader forårs-SFO’en til sommer, så er jeg lige så positiv som jeg føler mig lige nu. Mest af alt håber jeg at det bliver rigtig godt for min store skønne pige!

Jeg har ikke mange nye billeder af børnene, men lidt skal I ikke snydes for :)

Her er to fra en af Nor og Grys hjemmedage, hvor vi var på vej op til kaffedamen efter kaffe og flødeboller:

Nor har arvet noget tøj – hjemmesyet af aller sødeste Tina

Nor og jeg pjatter:

Selvom jeg ikke har haft billeder af ungerne, betyder det ikke, at jeg ikke har arbejdet med foto. Jeg har nemlig været et smut i Ejby Mose med work og havde kameraet med, så de billeder har jeg fornøjet mig med at redigere i løbet af den sidste uges tid. Blog billedet er også fra Ejby Mose.

 

One Response

  1. Pi says:

    Ih… Hvor jeg glæder mig til at se dig på lørdag og se de to skønne unger på mandag. Det er ved at være længe siden, at jer har set deres dejlige smil og haft glæden af deres skønne grin:)

Skriv et svar

*