Moar…

DSC_7636

“Vil du ik’ tage et billede af mig?” Og så gælder det sørme om at slå til, for det er godt nok sjældent jeg direkte får lov til det. Så derfor er der lidt nye billeder af Gry i hendes galleri. Lyset er mildest talt begrænset for tiden, så det er godt nok svært at få noget rigtig godt, men lidt billeder af vores store pige er bedre end ingen.

Jeg benyttede lige lejligheden til at tilføje lidt flere og ældre billeder til både Grys og Nors galleri, samt oprettede et med billeder af dem begge.

I dag har været en stille dag. Gry og Stefan handlede ind, jeg netshoppede nye flyverdragter til begge unger og så har vi ellers bare hygget herhjemme. Stefan lavede lækker pizza til aftensmad, ønsket af Gry og nydt af alle. En rigtig dejlig dag.

I morgen tror jeg vi tager en tur i zoo. Jeg glæder mig til at afprøve mit nye objektiv på noget andet end ungerne og ænderne langs åen 😉

Skriv et svar

*