En epoke

DSC_6422

Sådan – nu den stolte mor til et styk børnehavebarn og et styk forårs-SFO barn. Vildt at de er blevet så store – og jeg ikke er blevet ét år ældre, kun klogere 😀

De har holdt afslutningsfest i børnehaven i dag. Vi forældre var inviteret til eftermiddagshygge. Der blev holdt en lille tale for børnene og de fik alle overrakt deres mappe og et diplom. Jeg bliver altid så rørt, men klarede det uden at tude 😉 Det hjælper lidt, at vi stadig kommer dernede når Nor skal afleveres og hentes. Det bliver nu nok meget Stefan der kommer til at aflevere og hente, så tager jeg mig af Gry.

Gry går jo glip af fastelavn i år, hun falder lige mellem to stole. Hun ville have været brud, så vi fiksede den ved, at lade hende få kjolen på i dag. Kunne så også se, at mange andre havde taget deres pæneste tøj på.

På mandag starter hun så i forårs-SFO. Hun skal være i gul gruppe og i løbet af næste uge skal hun have rundvisning på skolen, være med til at udsmykke deres lokaler og have hyggedag. Og møde en hel, hel masse nye børn og voksne. Så spændende.

Men det var jo ikke kun Gry en epoke sluttede for i dag. Lille Nor er ikke længere vuggestuebarn. Lille Nor er nu vores store børnehavebarn. Søde Nor, som i øjeblikket går meget op i tal og bogstaver – staver sit eget navn (hurra for korte navne ;)), har styr på hvad vi alle starter med og hvordan rigtig mange bogstaver ser ud. Lille Nor som blev overordentlig begejstret over den bog om ham selv, som vuggestuen gav i afskedsgave. Han havde jublet over alle billederne kun af ham så det var en fryd og morskab for pædagogerne. “Det Nor, det også Nor! Det er kun Nor, en hel masse Nor!”

Nu er det weekend. Og på mandag starter en ny hverdag, som bliver vores de næste mange år. Det bliver spændende, stort og vildt her i starten, men pludselig så er det hverdag. Og der kommer til at være rigtig mange madpakker 😉

Her er de så sammen – de to store unger i deres fine festtøj i dagens anledning:

Og se så lige igen her hvordan han kigger på hende – tror der er en lille fis der ser rigtig meget op til sin storesøster

God weekend :)

One Response

  1. Louise says:

    Årh, dejlige billeder af de store unger! Og tak i dag. Det var så skønt at blive fejret af jer alle. 😀 Men vi glemte helt igen at synge fødselsdagssang…

Skriv et svar

*