Anden madpakke smurt…

DSC_6441

Fornemmer I et tema? Tænker det bliver meget nemt at lave blogtitler de næste mange år 😉

Det er gået rigtig fint i dag. Lidt kaotisk start med rigtig mange børn og forældre. Men så kom der lidt samling på det hele og struktur på børnenes dag. Så var det vist bare os forældre der stod tilbage og famlede lidt i blinde. Men jeg fik snakket med et forældrepar fra vores vej, som bare var super søde og som jo så også har et barn der startede i dag. Jeg smuttede efter lidt tid, mens Gry var i sin nye gruppe og lærte dem at kende. Eftersom jeg havde taget dagen fri, så udnyttede jeg tiden til at få handlet og lavet aftensmaden klar. Hentede Gry kl. 13 – en glad pige, som havde haft en god dag. Så det tyder jo godt :)

Som jeg nævnte i går, så har jeg lidt billeder til jer :) Det er fra Louises fødselsdag i lørdags – rigtig hyggeligt! Lidt billeder her – resten kan I finde her: “Louises fødselsdag 2014

I søndags hentede Gry og jeg en kæmpe kaktus, der var blevet tilovers på mit arbejde. Den står nu og pryder ved min side – da Stefan så den blev han lettere chokeret og konstaterede “at den kunne have været en fjerdedel størrelsen og han ville stadig have syntes den var stor!” Og hvordan får man så sådan en stor sag hjem, det gør man selvfølgelig ved hjælp af min elskede ladcykel 😀

Og så et billede af en af de der ting, som i øjeblikket syntes en fantastisk ide, men som man hurtigt fortryder igen 😉

Og så lige et par fastelavnsbilleder mere af ungerne fra i søndags…

Tumle-unger!

:)

 

Skriv et svar

*