En god ide

Collager104

Det er ikke altid at ens planer går helt som forventet. Denne gang dog kun en lille ting, men dagens blogbillede er beviset på, at planer ikke altid holder. Jeg har beskåret træet i vores forhave en smule, fordi et par af grenene hang ned foran vores postkasse, hvilket var lidt træls når den skulles tømmes. Men grenene skulle ikke gå til spilde, så de blev skåret til og står nu i vaser rundt om i hytten. Og efter et par dage blev det klart, at der faktisk ville komme fine blomster på grenene, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt, at følge udviklingen dag for dag. Fra knop til fin blomst. Der skete så bare det, at lige netop den blomst jeg udvalgte, åbenbart ikke har tænkt sig at springe ud som fiiiiin lyserød blomst, men i stedet visner lidt hen. Så min fine blomst-springer-ud-serie blev ikke helt som planlagt 😉

I dag var heller ikke helt som planlagt. Nor havde feber i morges og jeg var faktisk heller ikke frisk, så jeg endte med at have ham hjemme. Og solen strålede ind og jeg fangede et par billeder af en meget koncentreret og optaget Nor, som spillede Disney infinity på Wii U’en

Gry har selvfølgelig været i forårs-SFO. Det går rigtig fint, der er bare styr på det deroppe – virkelig dygtige voksne og fine forhold i forhold til hvad jeg hører om andre skoler i byen. Gry virker også til at trives. Hun sagde godt nok her til aften, at hun savnede Trekanten og vi måtte lige snakke om, at det også er helt ok at savne og at det er overvældende at skulle lære så mange nye at kende. Men overordnet set går det rigtig fint :)

Her er vores trætte store pige lige efter vi kom hjem:

 Og her har hun selv været i gang med billedredigeringen:

Nor er blevet glad for at bygge med duplo, han har sådan nogle bygge-skabeloner til nogle dyr, som han godt kan lide at bygge. Her har han slæbt det hele ud i køkkenet og hygger med klodserne

Her til aften var han i hopla, han dansede og dansede og gav den virkelig gas. Pludselig satte han sig og tog først bukserne af og begyndte så på underbukserne. Hvortil jeg kommenterede, at dem behøvede han ikke at tage af. Nor “jo for jeg skal løbe!!” Skønne dreng :)

I går sad jeg og kiggede lidt billeder fra sommeren – det var så grønt! Og jeg faldt over disse to pip-hanse, som I også få lov at nyde…

 Og nu er det weekend! Håber I alle får en god en af slagsen :)

Før jeg slutter får I også lige dette:

Til minde om en dejlig kat, som kom til os da hun var ganske lille bitte. Som nægtede at give op og kravlede ind i vores hjerter og fik lov at blive. Som har givet os meget godt. Som elskede at putte, som gik og småsnakkede så kært, som havde søde lyde og for det meste var velopdragen. Som vi vil savne og som helt sikkert har givet rigtig rigtig meget. Tak for alt sødeste Sigga!

 

Skriv et svar

*