Lidt weekendstemning

DSC_7334

Så gik der endnu en uge. Det var en uge, hvor jeg havde besluttet at skrue ned for aftenarbejdet, for at få mere tid til andre ting. Blandt andet var planen, at jeg ville redigere nogle af alle de billeder jeg mangler at få styr på. Men så kom vi til at købe Elder Scrolls Online og så gik ugen med hyggeligt online spil med Stefan – og det er også skønt at bruge tid på :) Men det betød ingen blogindlæg og ingen billedredigering….

Jeg gad faktisk ret godt, at døgnet havde flere timer og at de timer kunne bruges på alle de sjove ting ud over arbejde. I hvert fald synes jeg det er svært at nå alt!

Men i aften har jeg redigeret lidt billeder fra vores weekend. Lidt billeder fra en god weekend, hvor jeg har nået meget af det jeg gerne vil og også nogle mere praktiske ting, som vasketøj og rengøring og indkøb i IKEA. (Hvor skabslågerne til de skabe vi har i soveværelset er udgået – hvad sker der lige for det! Vi mangler jo et skab. Åh hulk hulk hulk, havde sådan glædet mig til mere plads til vores kluns!)

Fra lørdag:

Og Nor bulder-bassen – hvad mon han har gang i?!

Han giver den gas med ballon-spil :) Og ja vi har en stumtjener stående midt i stuen og nej det er ikke permanent – selvom det ganske givet er det ny sort…

Og se lige her, hvordan bettemanden, som jo fylder tre på torsdag, så ud for et år siden – så cute!

Og så lidt billeder fra i dag. Der er kun billeder af Nor, for Gry var gal over regntøj som ikke sad ordentligt og gummistøvler som drillede 😉 Men hun kom nu ud lidt efter og de hyggede sig med Stefan i haven, mens jeg løb en tur med Louise.

 Nor viser sine nye gummistøvler frem :)Et ægte kamera-smil! Og ja der er bestilt tid til frisøren, på onsdag ryger en del af lokkerne, så han kan se ud igen…

 

2 Responses

Skriv et svar

*