Wup Wup Gangnam Style

DSC_7395

Selvom man er syg med feber, kan man åbenbart godt give den gas til Gangnam Style. Nor var i hvert fald ikke bleg for en lille svingom :)

Meget kan man sige om den lille fyr – men stil det har han massere af!

Og jep billederne er ikke skarpe og de er grynet og der er meget rod og alt muligt. Men de er fulde af energi og livsglæde og glade børn som virkelig hyggede sig sammen.

Prøv lige at se hvor stor hun ser ud. Lille bitte Gry er virkelig ikke så lille bitte længere. Hun er store dejlige seje Gry – som bare havde haft en fantastisk dag, for hun havde været med Selma hjemme efter forårs-SFO og det var bare et hit!

Den her fem års alder kan eller være noget af en mundfuld, med kraftige reaktioner, hvor hun hader alt og alle. Men humøret svinger heldigvis ret hurtigt tilbage igen og så snakker vi lige lidt om hvordan man taler til hinanden og om at det er ok at blive vred, meeeen der er nu alligevel grænser for hvor hårdt der skal smækkes med døre osv 😉 Lille pige med store følelser og temperamentet kender jeg jo alt til 😉

I aften er sådan en aften hvor jeg burde kigge på noget arbejde, har rigeligt at gå i gang med og en barn-syg-dag har ikke hjulpet på det. Plus jeg ryger gevaldigt meget længere ned i flex snart, med Amsterdam og påske rundt om hjørnet. Men jeg giiiiider ikke – jeg gider spille Elder Scrolls med Stefan – så det vil jeg gøre 😀

Slutter lige med en tegning Nor tegnede i dag. Det kræver at jeg sidder med ham og snakker med ham om tegningen for at den ender som denne. Ellers skriver han bare N, O eller H over det hele 😉 Men som I kan se, så er han faktisk ret god, når han lige guides en smule.

One Response

Skriv et svar

*