3 år

Collager109

Det startede sådan her:

Et år senere så det sådan her ud:

Et år senere var omgivelserne udskiftet:

Og så er vi fremme ved i dag:

Kære Nor din dejlige buller-basse – stort tillykke med dagen! Jeg tror du har haft en rigtig god dag. Vi vækkede dig med fødselsdagssang og da Stefan spurgte om du havde sovet godt, svarede du “ja. Men jeg ville gerne sove i lang tid” også unfair at blive vækket tidligt på sin fødselsdag 😉 Udsigten til gaver fik dig dog hurtigt op og gaverne blev pakket ud, med kyndig hjælp fra Gry, som var så spændt på at give dig gaverne fra hende. Og jeg tror alle gaverne var et hit, du ligger i hvert fald lige nu og putter med Spider-Man. Da jeg spurgte hvad det bedste ved dagen havde været, svarede du “at holde fødselsdag nede i børnehaven” og det værste ved dagen var “at spise kage” og når det er det værste, ja så kan dagen da kun have været god :)

Nor du er en skøn skøn lille fyr. Du er så fuld af sjov og ballade. Du elsker at lave sjov og drille Gry, hvilket ikke er så populært. Du snakker og er velformuleret, har et kæmpe ordforråd og bruger det gerne. Du er omsorgsfuld (“Mor jeg sætter lige Spider-Man væk fra kanten, så han ikke falder ned”). Du er kærlig, jeg får så mange kys og knus og nus. Du elsker tal og bogstaver – især bogstaver og du kan genkende de fleste bogstaver og ved hvem der starter med hvad. Du øver dig konstant i at skrive NOR, så alle de tegninger er fyldt med N’er og O’er og et forsøg på de svære R’er.

Du elsker at gå i børnehave og har mange venner. Du elsker musik og dans. Du synger meget og er god til at huske teksterne. Du er også ret sej til at huske rim og ramser – den der med farmors hus og de frygtelig mange mus kan du uden ad. Du er god til at lege og kan også sagtens tulle rundt for dig selv og lege små hyggelige lege med hvad der lige er for hånden – den anden dag var det LEGO Friends, hvor du lavede isbar, byggede hus og kørte bil.

Nor du er en dejlig glæde i vores liv. Du er så skøn og herlig og bare dig og tak for det!

Og selvom dagen i dag er Nors, så skal I ikke snydes for skønne Gry. Gry som er yderst populær blandt drengene i forårs-SFO’en. Jeg ved ikke hvor meget hun leger med dem, men de har helt sikkert styr på hvem hun er og der bliver råbt hej efter hende når hun spottes. Og Gry er glad. Hun er også fyldt op og må samles op fra tid til anden for tiden, hovedet er fyldt helt op, som hun sagde i morges. Men jeg tror hun trives :)

One Response

  1. Louise Elisabeth Madsen says:

    <3 Får helt en klump i halsen over de skønne unger! 😀 Glæder mig til at fejre Nor sammen med jer i morgen!

Skriv et svar

*