Påskeferie

DSC_7724

Aahhh ferie, det er sørme skønt og tiltrængt! Gry tog med Kirsten og Harley til Ærø i går. Nor sov hos Ulla og Paul. Selvom ungerne er glade for hinanden, så tror jeg også begge nyder når de får noget tid for sig selv. Gry har i hvert fald glædet sig rigtig, rigtig meget til at komme til øen – og jeg forstår hende til fulde!

Nor er anderledes end Gry når det kommer til at overnatte ude. Gry har stort set altid elsket det. Hun synes det er fedt at få lov at overnatte hos bedsteforældrene. Nor vil helst bare hjem og sove. Han hygger sig ude, men snakker om at han savner os og vil gerne hjem. Sjovt så forskellige sådan to dejlig unger kan være på sådan et punkt, hvor de ellers har haft de samme forudsætninger.

Stefan og jeg satte ferien i gang med maner med super fed koncert med Halestorm på Posten i går. Så i dag er jeg træææt 😉 Men det var så fedt bare at være ude og feste. Og takket være min kollegas utrolige talegaver, så endte vi også backstage, hvor vi lige fik hilst på forsangeren, som var super flink. Fed fed aften, med dans og øl og rigtig god musik!

Og ja jeg har vilde øjne og ser en smule lalleglad ud – men det var jeg også, så på den måde er billedet nok ret retvisende 😉

Jeg tog en stak billeder af Gry i går før jeg tog på arbejde. Hun var bare så fin og sød og dejlig, at jeg lige måtte udnytte sollyset og fange lidt billeder af hende. Det er sjovt, hun er blevet så bevist om kameraet, så hendes ansigtsudtryk bliver lidt anstrengt og meget kontrolleret

Men så kan jeg også få hende til at fjolle lidt og så bliver det mere naturligt

I får også lige et par billeder fra weekenden, søndag morgen, dagen efter vi holdt fødselsdag for Nor. Her er han med yndlings gaverne

Og i en velkendt position 😉

Gry fik en yoyo, som hun øver sig en del på

Og familiens femte medlem, som jeg ikke sååå tit viser billeder af eller nævner, men som er skøn og dejlig og en stor glæde

Hov og så var jeg lige ved at glemme, at jeg da har lagt billeder ud fra Nors fødselsdag her: “Nors 3 års fødselsdag

God påske til jer alle!

One Response

  1. Pi says:

    Sikke fin Gry er. Jeg kan godt forstå, at du fik lyst til at tage billeder af hende. Endnu en gang tak for en knald god aften igår. Den var helt i top dejligt selvskab, lækkert mad, rigeligt drikkelse og en god, men til tider vild koncert:)

Skriv et svar

*