Jojo jeg er her skam stadig

DSC_9220

Denne gang har pausen været virkelig lang, jeg ved det godt. Men nogen gange er der bare ting i livet som tager tid og denne gang er tiden gået fra billedredigering og blog. Men fordi jeg ved, at jeg er efterlyst 😉 Så får I her lidt billeder fra den seneste tid – det bliver ikke mange, for vanen tro er jeg på vej i seng…

Men store Gry har fået en rokketand! Hun bliver i sandhed stor og dog skal vi åbenbart stadig have et øje på hende, for i dag røg der en ordentlig del af hendes ellers så lange fine lokker – klip klip sagde det! Godt galla-afslutningen til ballet blev afsluttet i går, hvor håret stadig kunne sættes i en knold!

Billedet er nogle uger gammelt:

Siden sidst har ungerne og jeg også været på Ærø

Og som sagt har Gry danset galla-afslutning til ballet. Det foregik lørdag aften på Magasinet og var en super fin forestilling! Og en meget positiv oplevelse for Gry :) Billeder fra generalprøven i fredags, hvor de desværre øvede uden kostumer

I dag har vi haft huset fuldt af gode venner med deres søde børn :) Her er Nor og Alfred fanget i fuld firspring

Fortsat god pinse til jer alle!

 

2 Responses

  1. Maja says:

    Ih hvor herligt at se! Håber ikke min “efterlysning” pressede for meget på 😉 Og tak for en rigtig hyggelig dag med super mad og selskab i søndags.

Skriv et svar

*