De bliver store!

DSC_0283

Og jeg er ikke god til at få opdateret i øjeblikket. Men sådan er det bare pt og måske en dag (forhåbentlig) vender jeg mere konsekvent tilbage til bloggen her.

Men her er lidt billeder fra i dag, hvor vi var til deres grandfætters meget hyggelige barnedåb :)

Vi punkterede, så der måtte et hjulskifte til…

Ungerne fandt i midlertid en anden dyt, som kunne bruges :)

Nor havde været ret specifik i sin ønske til dagens outfit: regnbue-skjorte og regnbue-slips! Meget heldigt havde Magasin en skjorte der kom så tæt på, som man må kunne forvente muligt. Og han accepterede heldigvis at slipset ikke blev regbuefarvet. Han var meget tilfreds og meget glad!

Gry var også selv med ude og købe tøj og vælge hvad hun ville ha’ på. Det er lidt hyggeligt at de selv har været med på bytur for at købe fint nyt tøj og at de begge hyggede sig med turen. De bliver store!

One Response

Skriv et svar

*