Selfies

IMG_0478

Ok indrømmet jeg synes faktisk selfies er sjove – måske fordi det er så skørt, måske fordi jeg godt kan li’ at glo på mig selv, måske fordi hver og et minder mig om en given situation eller fortæller mig en lille historie om lige netop hvem jeg var da jeg tog det. Som fotografen i huset er det ellers ikke lige mig der bliver taget flest billeder af, kan heller ikke videre godt lide at være foran kameraet, når andre tager billeder af mig, bliver let befippet og synes det er svært at være naturlig. Når jeg så selv styrer kameraet, så er der ikke andre der kigger og jeg kan bedre være mig. Så faktisk har jeg ret mange selfies 😉

Så dette bliver mit til dato mest egocentreret indlæg – it’s all me …

Og for dem der er interesseret i det, så husk at jeg løbende opdaterer galleriet med billeder fra sommeren :)

Skriv et svar

*