Efterårsferie

IMG_0925

Den startede med smukt vejr i fredags, hvor vi var i Legoland

IMG_0847 IMG_0850 IMG_0854 IMG_0861 IMG_0869

Weekenden var også fyldt med meget lækkert vejr. Og så kom det grå vejr – så i dag og i går har været til indendørs hygge. Jeg hyggede med en lang dag på arbejde i går, byttede rundt på et par dage, så vi kunne tage Legoland på en dag med færre mennesker, end der vil være her i ferien. Stefan og ungerne hyggede hjemme. I dag har vi også holdt hjemmedag. Ungerne ville selvfølgelig gerne en masse ud af huset, men de har haft rigtig godt af en dag, hvor de selv har skulle definere aktiviteter. Gry har blandt andet fået malet/tegnet meget fine billeder. Og så har de skændes en masse, vi øver dem i at håndtere deres konflikter selv – alt for ofte går det gennem os og det er en dårlig vane for både dem og os.

Collager119 Vi har de seneste dage fået klaret en del hængepartier i hytten. Det er sq rart når der sker lidt! Jeg måtte dog smide håndklædet i ringen i dag, da jeg skulle hænge en lampe op – det huger mig ikke 😉 Men nu er der ringet efter elektrikeren, så må han få styr på den bunke ledninger der var i det udtag.

DSC_3765 DSC_3770 I morgen tager ungerne og jeg til Ærø. Jeg glæder mig, trænger til vind i håret og højt til loftet.

Jeg beklager at det er så sjældent at jeg kigger forbi for tiden. Livet er fyldt op og der er ikke megen tid og overskud til overs. Tænker jeg en gang kommer stærkt tilbage. Ind til da må I nøjes med mine sjældne besøg…

Skriv et svar

*